top of page

ŞİFALI AMA ACI OLAYLARI DA DUYACAĞIMIZ AKREP YENİAYI

15 Kasım 2020 Pazar günü saat 08.06’da 23 derece Akrep burcunda Agena Sabit Yıldızı ile kavuşum halinde olarak yeni ay meydana gelecek.




Özellikle iç dünyamızda şifa bulabileceğimiz bir yeniay. Duygularımızın, önsezimizin artacağı, şifa ile değişeceğimiz bu yeniayda, meditasyon ve dua etmek size çok daha iyi gelecektir. Sudan da şifa geleceği için imkanınız varsa su kenarlarında bulunun.


Juno ile de kavuşum halinde olacak bu Akrep yeniayında, tutkulu flört ve ilişkiler başlayabilir. Ama yine de aşık olmak için birkaç gün bekleyin!


Bu yeniayın olumsuz açısı, Eris cüce gezegeni ile olacak. Eris cüce gezegeni, Acamar Sabit Yıldızıyla ve geri hareketine devam eden, mitolojideki kardeşi Mars ile kavuşumda olacak. Özellikle çocuklarla ve eğlence sektörüyle ilgili kamu görevlilerinden gelecek ya da dini konulardan gelecek beklenmedik kötücül etkiler görülebilir. Çocuklarımızı her zamankinden daha çok korumamız gereken bir dönem.


İkili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemde evlilik ve ikili ilişkilerde Olumsuz ve boş konuşmalardan, maymun iştahlı tavırlardan çıkmalı; bilgiyi araştırıp sorumluluğunu yerine getiren açık sözlü davranışlarda bulunmamız gerekir.


En çok etkilenecek burçlar ise; Akrep, Boğa ve Koç’lar.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page