top of page

8 Kasım 2022 Ay Tutulması Etkileri

8 Kasım 2022'deki Ay Tutulmasından özellikle 10-20 derecelerde Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burcunda gezegenleri olanları, o gezegen konularıyla ilgili zorlayacaktır ve bazı sonlanmalar yaşatacaktır.



Her tutulma, Karma Astrolojiye göre gökyüzünde birer çentik bırakır. Ve tutulmanın etkileri gökyüzünde gezegenler o yere geldiğinde tetiklenir.


Bu tutulmanın etkilerini özellikle;

* 22-23 Kasım'da ve 5-6 Aralık'ta duygusal krizlere,

* 30 Mart 2023'te ani, kadersel ilişki başlangıçlarına,

* 8-9 Nisan 2023'te karmik dediğimiz ama görevini tamamlayan evliliklerin sonlanmasına,

* 6-7 Mayıs 2023'te değişime zorlanıp, konfor alanımızdan çıkmaya zorlanmaya,

* 21-22 Mayıs 2023'te özellikle gıda, beslenme ve tarımla ilgili krizli, beklenmedik değişimlere ve zorlanmalara,

* Nisan 2023'te başlayan ama Merkür retrosundan dolayı gecikmeye giren ve tutulma gündemiyle ilgili konular 1-2 Haziran 2023'te resmi olarak sonlanacak. Tutulmanın etkilerini duymaya başlayacağız.

* 20 Kasım 2023 haftasına özellikle dikkat etmemiz, acı tecrübelerle şifalanacağımız bir dönem olacak. Tutulma konularıyla ilgili yaralı şifacı ne kadar şifa verdiğimize göre yaramızı, acımızı hafifletecektir.

* Eylül 2023'te bu tutulma konuları şifalanmaya başlayacak, ancak Uranüs ve Jüpiter retrolarıyla değişim, etik, ahlak konularından yapılması gerekenlerin yapılıp yapılmadığı konularında bizi son bir sınava daha tabii tutacaklar. Sonrasında 25 Mart 2024'te şans, şifa ve iyileşme süreci tamamlanacak.


Yükselen burçlara göre etkilere gelecek olursak;


Koç Burcu: Maddi konular, sevgi ve değer görme konuları gündeminizde olup, bu konularla ilgili bitişler olacak.


Boğa Burcu: Kişisel görünüşünüzde değişiklikler, sağlık sorunları gündeminizde olacak. Doğum haritasında tutulmada olumlu açı yapanlar, 19 Kasım 2021'den bu yana devam eden sorunların çözümü ve sonlanması meydana gelecek.


İkizler Burcu: Bilinçaltı, gizli düşmanlar, rüyalar aktif olup, depresyon gibi kendinizle baş başa kalmak isteyeceğiniz bir dönem olacak. Mars retrosu bitene kadar sakin kalmak, agresif hareket etmemek yanlış karar vermemek açısından önemli olacaktır.


Yengeç Burcu: Arkadaş çevrenizde değişimler, sosyal çevre, dernek gibi yerlerde bazı sonlanmalar ve değişimler meydana gelecek.


Aslan Burcu: İş ve kariyer alanında değişimler, sonlanmalar meydana gelecek. Değişimden kaçmadığınız sürece ani değişimleri yaşayacaksınız.


Başak Burcu: Yurt dışı, yabancı dil, yükseköğretim konuları gündeminizde olurken, devam eden mahkeme süreci olanların mahkeme sonucu ani bir şekilde yaşanacaktır.


Terazi Burcu: Borçlar, krediler ve ameliyatlar gündeminizde olacaktır. Ani bitişler ve sonlanmaların yaşanacağı bu dönem, bilmediğiniz yatırım araçlarından uzak durmanızda fayda var.


Akrep Burcu: İkili ilişkiler, evlilikler gündeminizde olup, ani bitişler yaşanabilir. Sözleşmelerdeki ani bitişlerde agresif olmamaya dikkat edin.


Yay Burcu: Günlük işler, sağlık ve iş hayatıyla ilgili ani sonlanmalar gündeminizde olacaktır. Yeni başlangıçlar için Mars retrosunun bitmesini beklemekte fayda var.


Oğlak Burcu: Borsa, çocuklar, flörtler gündem maddenizde olacaktır. Bilmediğiniz yatırım araçlarında, flörtlerde ani sonlanmalar olacağı için dikkat etmenizde fayda var.


Kova Burcu: Ev, aile konuları gündeminizde olacaktır. Ev değişimi, aile konularında sorunların sonlanması gibi ani olaylar meydana gelecektir.


Balık Burcu: İletişim, kardeşler, akrabalar gündem maddenizde olacaktır. Ani bitişlere karşı iletişim dilinde agresif olmamaya dikkat edin.


Makrokozmos Astroloji

Oğuzhan Ceyhan Ekolü



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page