top of page

Zorbalık ve Merhamet Karşı Karşıya!- 8 Kasım 2022 Ay Tutulması

Bugün saat 14'te 16 derece Boğa burcunda Menkar sabit yıldızı etkisinde Tam Ay Tutulması meydana gelecek.



Bu tutulma, Güney Amerika, Kuzey Amerika’nın doğusunda tutulma devam ederken Ay batacak.Büyük Okyanus'ta tutulmanın tamamı izlenecek. Avustralya, güneydoğu Asya, Japonya Çin, doğu Rusya'da Ay tutulmuş doğacak ve ülkemizden izlenmeyecek.


136 numaralı saros döngüsünde olacak bu Ay Tutulmasıyla, 1968, 1986 ve 2004 Ekim-Kasım-Aralık aylarındaki benzer gündem maddeleri ile karşı karşıya geleceğiz.


19 Kasım 2021'den bu yana yaşanan Boğa-Akrep tutulmalarının sonuncusu olan bu tutulmayla maddi kaynaklar, sağlamlık ihtiyacı, borçlar, ameliyatlar, derin ve gizemli olaylar ile spirituel olaylar konularında karmik tamamlanmalar, krizli sonlanmalar önümüzdeki 6 ay içinde yaşanacak.


Ani ve beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı ve kendimizi sağlama, güvenli tarafa almamızı gerektiren karanlık enerjileri de barındıran bu tutulmada özellikle iletişim dilimize, sevgi ve değer anlayışımıza verilen zararlara, dürtüsel tepkilere dikkat ederken, duygularımızı kontrol altında tutmamız ve kendimizi her anlamda korumamız gereken bir dönem. Bildiğiniz tüm koruma çalışmalarını, dua ve meditasyonlarını yapmakta fayda var.


Tartışma, saldırı ve gerginlikler ile sorumluluklarlar ve kısıtlanmalar ile zorlanacağımız bu tutulmada, karmik evlilikler de yaşanacaktır. Gecikmeli de olsa ilahi sevgi ve sevginin üst boyutundaki iyileşme, şifalanma ve merhamet duygusu da gelişecektir.


Bu Ay Tutulmasından en çok Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları etkilenecek.


Makrokozmos Astroloji

Oğuzhan Ceyhan Ekolü


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page