top of page

Şanslı Aslan Yeniayı-28 Temmuz 2022

Bugün saat 20.53'te Aslan burcunun 5 derecesinde yeniay meydana gelecek.



Şanslı ve büyümeyi destekleyen bir yeniay olduğu için, otorite konumundaki, arkası kuvvetli kişilerden destek görerek girişimlerde bulunmak, yeni atılımlar yapmak ve bir işe başlamak için uygun bir dönem. Özellikle sosyal medya, kısa eğitimler, kardeş ve akrabalarla ilgili de yapmayı planladığımız girişimleri ve başlangıçları yapabiliriz.


Pek çok hobi ya da sanatsal aktiviteler için uygun bir dönem olacak. Pek çok çocuk haberi alacağımız gibi, çocuklarla ilgili özellikle kendisini çocuğuna çok adayan ebeveynler için biraz krizli bir dönem olabilir.


Yeni flörtler ve yaz aşkları başlayacaktır. Ancak hem uzun soluklu bir ilişki haline gelmeyecek, hem de etkisi Aralık ayında sona erecektir.


Bu dönem tüm bu konularda kendimizi fazla adayıp, kurban rolüne girmemeye, merhamet ya da iyi niyeti abartmamaya çalışmalıyız. Kendimizi adadığımız konularda krizlerle karşılaşabiliriz.


Tarım, toprak, maddi değerler  dünyevi zevkler ve sevgi konularında sorumluluk, etik, ahlak ve dürüstlük konularında sınanacağımız, beklediğimiz haberlerin geç gelip iletişimin zorlayacağı, beklenmedik kazaların yaşanabileceği bir dönem aynı zamanda.


İş ve kariyer anlamında başta Yay burçları olmak üzere, Aslan ve Koç burçları da şanslı bir dönemdeler.


5 derece Aslan Burcu doğum haritanızda hangi eve geliyorsa, o ev konularıyla ilgili girişimlerde bulunmak için birkaç gün bekleyin.


Aslan, Kova, Yay ve Koç burçları en çok etkilenecek burçlar arasında olacak.


Makrokozmos Astroloji

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page