top of page

Yılın Son Dolunayı-30 Aralık 2020

30 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 06.27’de 8 derece Yengeç burcunda yılın son dolunayı yaşanacak.



Ay’ın en güçlü olduğu yerde gerçekleşecek olan ve Sirius (Canis Major-Büyük Köpek Takımyıldızında yer alan sabit yıldız) ile 6 orb’luk kavuşum halinde Alhena Sabit Yıldızları etkisi altında olacak olan bu dolunayda, sağlık, günlük yaşam ve iş alanında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak özellikle ikili ilişkilerde ve evliliklerde içsel gerilimizin artacağı, isteklerimizle duygularımızın karşı karşıya gelip çelişeceği bir dönem. Duygu ve düşüncelerimizi ifade etmede yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.


Duygusal açıdan bağımsız hissedeceğimiz, özellikle çocukların yaratıcılığı artarken; ebeveyn uyumsuzluklarının da artacağı bir dönem olacaktır.


Ev ve aile konularında şifalanacağımız, kendi yaralarımızı başkalarına yardım ederek sarabileceğimiz bir dönem. Gönüllülük esasına dayanan hayır işlerinin sosyal medyalarda arttığını duyabileceğimiz bir dönem aynı zamanda.


Ayak bölgesinde yaralara, vaskülit rahatsızlıkların artmasına sebep olabilir.


Kariyer hayatından gelebilecek, geçmişte bırakılan kadınlarla ilgili gündem maddeleri açılacak sayfa zorlu bir şekilde de olsa şifalanarak kapanacak.


Şanslı, kadersel ilişki başlangıçları yaşanabilir.


Güneş, Ay ve yükselen burçları Yengeç ve Oğlaklar başta olmak üzere, Yay ve İkizler burcunda olanlar yılın son dolunayından daha fazla etkilenecek.




0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page