top of page

Yılın İlk Merkür Retrosu Teknoloji Burcu Kova’da!

13-15 Ocak 2022 tarihleri arasında iletişim gezegenimiz Merkür, durağan “S” pozisyonda olacak. 15 Ocak’ta 10 derece Kova burcunda “Lucida Fortuna Disipantis” dediğimiz şans ve koruma veren Albali Sabit Yıldızı’nda geri hareketine başlayacak ve 5 Şubat tarihine kadar Retro hareketinde olacak.




Bu retroda, Kuzey Ay Düğümü’ne gidenlerin özellikle hak edişlerini alacağı, karşınıza çıkan ve sizi geçmişe götüren her olaya dikkat edin, ardından büyük bir şansı da beraberinde getirecektir. 10 Mart’a kadar gölge etkisi devam edecektir.


1 hafta öncesinde etkisi başlayan bu kuvvetli Merkür retrosunda, telefon, kamera gibi teknolojik tüm aletlerde sorunlar ve arızalar yaşanabilir. Retro bitimine kadar yeni bir elektronik almamaya çalışın. İletişimde daha özenli, dikkatli ve sabırlı olmalıyız bu dönem. Bu Merkür retrosunun Satürn ile kavuşum, Uranüs’e kare halinde olması, sorumluluk konusunda bize geçmiş hatalarımızla, ihmallerimizle yüz yüze gelmemize sebep olacaktır. Havayolu ve uçak ile ulaşımda sorunlar, bakımı tam yapılmayan durumlarda kazalar meydana gelebilir. Merkür Retro dönemlerinde yazı yazmak, duygu ve düşünceleri yazıya dökmek çok faydalıdır. Bu dönemde bilimkurgu yazıları artacaktır.


Bu retroda en çok Kova, Aslan, İkizler ve Yay burçları etkilenecek. Özellikle sivri dilli olmamaya, agresif tavır içinde kendilerini ifade etmemeye dikkat etmeliler.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page