top of page

Yasal Sorunların ve Yurtdışı Gündemlerinin Olacağı 13 Mart Yeniayı

13 Mart 2021 günü saat 13.20’de Balık burcunun 23 derecesinde yeniay meydana gelecek.



Markab Sabit Yıldızı kavuşumu, Bellatrix ve Betelgeuse Sabit Yıldızları kontraparalelli ile Rigel Sabit Yıldızı paraleli etkisinde olacak olan bu yeniayda, yurtdışı, yükseköğrenim ve hukuksal konular yasal sorunlar, kazalar meydana gelebilir. Bunlar özellikle maddi konularda haksız yere kazanç elde eden, egolarıyla etik dışı hareket edip yüksek gelir elde edenler olacaktır. Kazalarda özellikle göz kazalarına dikkat etmekte fayda var.


Toplum içinde göz önünde bulunan kadın bir sanatçının hukuksal sorunlarını duyabiliriz.


Tahammülümüzün azalacağı bu dönemde, iletişim, sosyal medya mecralarda aldanmalar, açgözlü ve doyumsuz davranarak duygularda aşırılığa kaçabiliriz.


İş ve kariyer alanında imza atarken daha dikkatli olmamız gereken bir dönem.


Aldanma ve aldatılmalara maruz kalabilir, kafa karışıklığımız artabilir, hayalci ve uyuşuk tavırlı olabiliriz. Bu dönemde bağımlılıklar artabilir.


Beslenme (hayvan barınakları, çocuk esirgeme yurtları vs.), ebeveynler konusunda şifa bulunacak gelişmeler; yeni atılımlar gözlenebilir.


An’ın haritasında ateş elementi eksikliğinden dolayı, spor gibi fiziksel aktivitelere yönelmek; mum, tütsü gibi evde ateş elementini çağrıştırmak önemli.


Bu yeniaydan en çok etkilenecek olan burçlar ise, Balık, Yengeç, Başak ve Oğlak burçları.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page