top of page

Yılın İlk Yeniayı Oğlak Burcunda Olacak- 2 Ocak 2022

2022 yılının ilk yeniayı Oğlak burcunun 12 derecesinde saat 21.33’te Nunki Sabit Yıldızı üzerinde gerçekleşecek.





Uranüs üçgen açısı ve Juno kavuşumu etkili bu yeniayda denizcilikle ilgili gündemler, gemi mühendisliği ile ilgili gelişmeleri yaşanırken, diplomatik gelişmeler, yeni atılımlar ve başarılar gerçekleşecektir.


İş ortamında veya günlük yaşamda karmik bir ilişki başlayabilir. Ancak Venüs retrosu hala devam ettiğinden ve Plüton ile kavuşum hattında olduğundan özellikle bu ilişki sosyal medya üzerinden ya da iletişim kanalı ile başlamış ise, dikkatli olmakta fayda var. Yeni başlangıçlar için Retro bitimini beklemekte fayda var.


Chiron karesi ile özellikle ev ve aile konularında karmik acılar, borçlar, ameliyatlar gündemimizde olabilir. Ancak Mars ile üçgen açısı olduğundan yine aile içinde eğitimli ve uzman birinin desteği ile bu sorun çözümlenecektir.


Bugün Merkür Kova burcuna geçerken, Kuzey Ay Düğümü-Merkür açısındaki üçgen açısı ile Hubble Uzay Teleskobu’nun yerini alacak James Webb Uzay Teleskobunun fırlatışı gibi görsel ve işitsel iletişim, uzay, mühendislik alanlarında geleceğe yönelik pek çok girişimi duyabiliriz.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page