top of page

Vesta Kova Burcuna Geçiyor

Bugün Vesta Kova burcuna geçiyor ve 25 Mayıs 2022’ye kadar Kova burcunda hareket edecek.



Vesta, Yunan mitolojisinde ocak, yuva, ocak ateşi ve ev temaları ile anılan bakire tanrıçadır. "Kutsal Ateş", Vesta tapınağındaki tapınak rahibeleri tarafından bu alevin hep yanmasını sağlamış; Vesta Bakireleri tarafından korunmuştur. Dolayısıyla hem evdeki aşı, ateşi, ocağı, yemeği temsil ederken hem de kendimizi adadığımız, bir amaç için kendimizi nasıl dönüştürdüğümüzü gösterir.


Vesta Kova burcunda, hümanist bir çatı altında ortak fikirleri bir araya getirmeye çalışır. aşırı mantıksal yaklaştığı için duygusal konularda dikkat etmesi, dengeyi koruması gerekir.


Politika, siyaset, mühendislik, astroloji, grup ve sosyal faaliyetler, yardım kuruluşları ve bu gibi konularda çalışmalar bu dönem aktifleşecektir.


İçinizdeki yaratıcı gücü özgürce dinlemeniz, gölge yönü olan isyankar, soğuk ve ukala bir tavır sergilemeden saygılı, hümanist bir tutumla hedeflerinize ulaşabilirsiniz.


Kova burcu natal haritanızda hangi eve düşüyorsa, bu dönem o konuyla ilgili kendinizi adayacağınızı, kalbinizi ve emeğinizi o konulara koyacağınızı gösterir.


Makrokozmos Astroloji

Pinhan’dan Ayan’a Sınıfı

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page