top of page

Uranüs Retrosu Sona Erdi

Uranüs, 14 Ağustos 2020 tarihinden beri geri hareketinden 15 Ocak 2021 Cuma günü saat 11.37’de ileri hareketine geçti ve 19 Ağustos 2021’e kadar ileri harekette olacak.




Karma astrolojisine göre geri giden gezegenlerin etki ettiği konularda yavaşlama, gerileme ve sorunlar yaşanırken, Uranüs’ün gezegen yapısı gereği tam tersi olarak çalışır. Yani geri hareketi, diğer gezegenlerdeki ileri hareket gibi, etkisinin yoğun, etkili ve hızlı çalıştığı dönemdir. Dolayısıyla şimdiki ileri harekete geçmesi, Uranüs’ün temsil ettiği teknoloji, mühendislik, bağımsızlık ve özgürlük konularında sorunlar yaşayacağımızı, ani değişimlerin ve sıradışılığın kontrolsüzce artacağını işaret eder.


Boğa burcundaki ileri hareketine devam edecek olan Uranüs, güven, maddesel değer anlayışı, maddi konularda kısıtlanmaların ve sorunların yaşanacağını göstermektedir.


Uranüs uzay, uçak ve hava hareketlerini kontrol eder. Bu dönemde uçak kazaları, gök hareketleri ve hava durumlarında ani iniş-çıkışlara sebep olacaktır.


Aynı zamanda toprak elementindeki Uranüs’ün ileri harekete dönmesiyle birlikte yeryüzü hareketleri, depremler de bu dönemde artacaktır. 14 Ağustos 2020 tarihinde yaptığımız yatırım ve maddi konularla ilgili yapılan yanlışlar varsa, ortaya çıkacaktır.


Boğa burcu, doğum haritanızda nerede, hangi evinize denk geliyorsa, açılarına da bağlı olmak kaydıyla değişimlere, öngörülmeyen, ani gelişmelere açık olmakta fayda var.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page