top of page

Tanrı’nın Parmağı Üzerimizde Olacak!

Güncelleme tarihi: 30 Eki 2021

6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14.04’te Terazi burcunda Mars ile kavuşumlu yeniay meydana gelecek.



Sorumluluklarımızı hatırlatacağı, maddi konuları, sevgi anlayışımızı, sen-ben kavgalarıyla içimizdeki değer duygularımızı sorgulayacağımız bir yeniay olacak. Otorite konumundaki kişiler, mahkeme ve hukuksal süreçler, yurtdışı ve yabancı kültürler ve yükseköğretim konuları temel gündem konuları olacaktır.


Algorab Sabit Yıldızı üzerinde olduğundan, küçük kazalar yaşanabilir, ilişkilerde yalanlar ortaya çıkabilir, kurnazlık sonucu aldatılmalar yaşanabilir. Procyon Sabit Yıldızı’nın Güneş, Mars ve Neptün kontraparalelleri ile de ilaç zehirlenmeleri yaşanabilir.


Venüs ile Jüpiter arasında kare açı olduğundan, maddi harcamalarda abartıya kaçmamalı, duygusal açlığa karşı dikkatli olmalı, sevgi ve değer anlayışımızda kibir, hoşgörüde abartı gibi dengesiz ve uyumsuz davranışlardan kaçınmalıyız.


YOD açı dediğimiz sert bir açı kalıbı da etkili olacak. “Tanrı’nın Parmağı” dediğimiz bu yapının Apex’i yani tepe noktası yeniay iken, Uranüs ve Pallas üzerinde 150’lik kriz açıları bulunuyor. Stratejik zeka, teknoloji konularında zorlanmalar, beklenmedik krizler yaşansa da, Uranüs’ün Pallas ile yaptığı sekstil açı krizleri fırsata çevirme potansiyeli de veriyor. Fevri olmamak, dürtüsel hareket etmemek ve öfke kontrolünü doğru kullanmak önemli.


Yeniay, Şiron (Chiron) ile 3 orb karşıtlığı ile, yakın akraba, kardeşler, komşularla ilgili ve iletişim kanallarında acı verici gündem maddeleri, sert tartışmalar yaşanabilir. Chiron’un yarası ancak başkalarına şifa bulmakla iyileşir. Dolayısıyla bu dönem yaşadığımız acı tecrübeleri başkalarına aktararak şifalanabiliriz.


Bugün aynı zamanda, 2 Ekim’de başlayan ve 9 Ekim’e kadar etkisi devam edecek olan Uranüs-Mars 150’liği keskinleşiyor. Özellikle üst yönetim, otorite figürleri ile tartışmamaya, fevri olmamaya, öfkemizi kontrol etmeye çalışalım. Acil olmadıkça seyahate çıkmamalı, ani gelişen kazalara, ayak bileği sakatlanmalarına, bel ve böbrek sorunlarına dikkat etmeliyiz.


Plüton durağan “S” konumunda olduğundan, takıntı, öfke kontrolündeki enerji dengesizliği yüksek olacaktır. Mars Terazi burcunda zararlı olduğu ve Merkür retrosu da devam ettiği için, konuşmadan önce iyi karar vermeli ve mümkünse talep listesi ya da konuşma metni gibi önceden düşünülerek hazırlanmış metinler üzerinden iletişimimizi sakince sürdürmemiz faydalı olur.


Hygieia asteroidi anaretik derecede Başak burcunda olduğundan, mide ve bağırsak problemleri artabilir. Tansiyon gibi medikal bir probleminiz yoksa, Papatya çayı gibi hem mideyi rahatlatıcı hem de sakinleştirici bitki çayları iyi gelebilir.


Yeniaydan en çok etkilenecek burçlar; Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeç’ler olacak.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page