top of page

Sonun Başlangıcına Hazır Mısınız?

7 Mayıs 2020 Perşembe günü saat 13.45’te Akrep burcunda dolunay gerçekleşecek. 5 Mayıs’ta Ay Dünya’ya en yakın konumunda (359.655 km) olduktan sonra gerçekleşecek bu dolunay, yakınlığı sebebiyle "Süper Dolunay" olarak adlandırılıyor.



Bu dolunayda, özellikle iş alanında iletişimimize özen göstermelisiniz. Yanlış anlaşılmalar, duygusal manipülasyonlar olabilir. Ani çıkışlardan uzak durmalısınız.


Öte yandan özellikle çalışma hayatında dürüst, çalışkan ve sorumluluktan kaçınmadıysanız, yani iyi bir karma yarattıysanız; maddi anlamda olumlu sürprizler getirebilir.


Sezgisel anlamda güçlü olacağınız bu dolunayda, Venüs retrosu yaklaşırken ikili ilişkilerde dikkatli olmalıyız.


Kıskançlık, kin, nefret gibi duyguların Akrep burcuyla birlikte derinleşeceği bu günlerde, her olumsuz hissinizi içinizde fark edip onu “iptal” etmelisiniz. Bunları bir kağıda yazarak yakmak gibi, bu olumsuz duygulardan kurtulmak için çeşitli dolunay ritüellerini yapabilirsiniz.


Venüs retrosunun yaklaştığı bu günlerde, aldatma gibi durumlar söz konusu ise, unutmayın ki bu Venüs retrosunda tüm gizli kapaklı işleriniz ortaya dökülecektir.


Bu dolunay, bir sonlanma enerjisinin başlangıcıdır. Yeni başlangıçlar için takipte kalın...


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page