top of page

Sert Bitişlerle Dolu Balık Dolunayı

21 Eylül 2021 günü saat 02.53’te Balık burcunun 28 derecesinde dolunay meydana gelecek.



Scheat Sabit Yıldızı kavuşumlu bu dolunayda, denizle ilgili olumsuz gelişmeler, deniz kazalarında artış, boğulma vakalarında artış, cinayet ve intihar vakalarında artış, ölümlü kazalarda artış, üzüntü ve depresyon artışları yaşanabilir.


Kıyı şeritlerimizdeki maden kazalarına karşı dikkat etmekte fayda var.


Bu dönem yaşanan bitişlerin etkisini, 19 Kasım’daki Algol Sabit Yıldızı etkisinde gerçekleşecek ve 2022’nin ortalarına kadar toparlanmamızı sağlayacak Ay Tutulmasıyla da yaşayacağız.


Bu dönem ameliyat, miras, hukuk, maddi girişimler gibi konular gündeminizde olabilir, temkinli olmakta fayda var.


Procyon ve Menkar Sabit Yıldızları kontraparaleli etkisinde olacak bu dolunayda sinüziti olanların sinüziti artabilir. Büyük petrol gemilerinde yangınlar, okyanus ötesi gemi kazaları meydana gelebilir.


7 orb ile Neptün kavuşumlu olacak bu Neptünyen dolunayda; ikili ilişkiler, ortaklıklar, evliliklerle ilgili kandırılma, aldatma ve aldatılma temalarıyla sonlanmalar meydana gelebilir. Rüyalar aktifleşecektir. Rüyalarınızı iyi gözlemleyin.


Venüs Mimosa sabit yıldızında olurken, covid-19 vaka sayılarında artış söz konusu olacak. Bu dönem normalden fazla para harcama eğiliminde olabiliriz, hesabımızı iyi tutmakta fayda var.


Mars, Zaniah Sabit Yıldızında olacak ve flörtlerinizde sorunlar yaşanabilir ve özellikle velayet davalarınız varsa, kaybetme ihtimaliniz bu dönem yüksek.


Merkür Spica ve Arcturus sabit yıldızları kavuşumlu, Regulus ve Ras Alhague Sabit Yıldızları kontraparalelinde olacağından; ünlü insanların skandallarını, aldatılma olaylarını duyabiliriz. Evlilikte yaşanan sorunlar su yüzüne çıkabilir. İletişimimize, söylediklerimize bu dönem dikkat etmekte fayda var. Jüpiter bizi şanslı gösterip desteklerken, hem Neptün 150’lik kriz açısı hem de Merkür Retro hareketine başlayınca, bu dönem söylenen tüm yalanlar ortaya çıkacaktır.


Dolunay esnasında yükselende Acubens Sabit Yıldızı etkili olduğundan, bu dönem dengesiz ve ürkek kişiler karşınıza çıkabilir, karışık duygu kayıpları verebilir. Özellikle kadınların bu durumlara karşı temkinli olması gerekir. Sivri ve delici alet kazaları, akrep ve arı sokmalarına karşı da dikkat etmekte fayda var.


Aşırı yeme ihtiyacınız artabilir. Tuz ve şekerden uzak durmaya bakın. Su grubundakiler ödem tutmaya elverişli olacak bu dolunayda. Bol su için ve maydanoz yiyin.


Balık, Başak, Aslan ve Kova burçları, en çok etkilenecek burçlar arasında yer alacak.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page