top of page

Plütonik Pembe Dolunay-16 Nisan 2022

16 Nisan 2022 günü 26 derece Terazi burcunda Arcturus sabit yıldızı etkisinde bir dolunay meydana gelecek.



Kızılderililerin tabiriyle bu “Pembe Dolunay”da, 24-28 derece Boğa, Akrep burçlarında gezegeni olanların kanser taramalarını yaptırmaları çok önemli. 1-7 Nisan #KanserleSavaş haftasında mutlaka yıllık kontrollerinizi ihmal etmeyin.


Böbrek, böbreküstü bezler ve hormonlarınızla ilgili de ani sağlık sorunları meydana gelebilir, aşırı büyümeyi tetikleyen etkiler söz konusu olduğundan ilaç alımlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyin.


Doktor kontrolleriniz sırasında yanlış tedaviler, test sonuçlarının yanlış çıkması gibi etkenler de mevcut. Kontrollerinizi bu haftadan sonraya bırakmakta fayda var. Özellikle güzellikle ilgili operasyonları ve her türlü güzellik işlemlerini erteleyin. İstemediğiniz sonuçlar çıkacaktır. Diz yaralanmalarına ve menüsküs problemlerinizin ortaya çıkmasına dikkat edin.


Ekonomik sıkıntılar özellikle beslenme yönüyle ortaya çıkacak, kıtlık deneyimleri yaşayacağımız bir dönem olacak. Bu özellikle toplumsal anlamda bazı sonlanmaları da beraberinde getirecek.


İş ve kariyer hayatımızda ruhumuzun anlaşılmadığı olaylar yaşayabilir, ani öfke krizlerine girebiliriz. Sakinliği koruyarak gözlem yapmak önemli olacaktır. Bunu özellikle Başak ve Balık burçları dikkate almalıdır.


Geçmişten ani bir krizle gelen, stratejik zekasını kullanarak ayrımcı ve ayırıcı etkiye sahip bir olayla karşılaşabiliriz. Bu bizi Plüton’un o sert dönüştürücü ve yıkıcı gücüyle değiştirecektir. Bu Plütonik dolunay her ne kadar sert etkilere sahip olsa da, çürüyeni, değişmesi gerekeni dönüştürecek; bizim için olması gerekenin en iyisi olacaktır.


Dünyada ise büyük depremler, toprak kaymaları ve volkan patlamaları meydana gelebilir. Arnavutluk, Makedonya, Polonya, Balkan ve Kafkas bölgelerinde hem doğal afetler hem de güç savaşları bu dönem aktifleşecek. ABD ile ilgili güç savaşlarında kayıplar, ekonomik krizler ve orta yaşlı ünlü isimlerin vefat haberleri gündem sıralarında olacaktır.


Kadınlardan korunmanın ve yardımların az olacağı bu dolunaydan Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeçler, en çok etkilenecek burçlar arasındadır.


Makrokozmos Astroloji

Pinhan’dan Ayan’a Sınıfı

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page