top of page

Plütonik Koç Yeniayı

Güncelleme tarihi: 15 Nis 2021

12 Nisan 2021 Pazartesi günü, Saat 05.30’da 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek.



Plütonik sert etkilerin görüleceği bu yeniayda Plüton karesi ve Zuben El Schemali Sabit Yıldızı kontraparaleli ile şiddet, politika, din ile ilgili gündemler artacaktır. Ani ve kalp sorunları ile gelen ölümler, covid vakalarında artışlar yaşanacaktır. Rigel Sabit yıldızları kontraparaleli ile de irade güçlüğüne sebep olabilecek gündem maddeleri önümüzü gelebilir.


Her ne kadar Hanuman Hygiea asteroidi ile kavuşumda olsa da, koruyucu açıları olmadığından ve yeniay etkisindeki sabit yıldızların kötücül etkileri ağır bastığından özellikle çocuklarda covid vakalarının artabileceğini göstermekte.


Altair Sabit Yıldızı paraleli etkisinde de olacak bu yeniayda, Amerika Birleşik Devletleri’nden finansal anlamda yeni yaptırım maddeleri gündeme gelebilir.


Merkür ile 8 orbla kavuşumda ve Menkar sabit yıldızı paraleli etkisinde olacak yeniayda kararsızlıklar, duygusal dalgalanmalar ve karşı cinsle kavgalar gündeme gelebilir. Juno- Mars karşıtlığı ile de, karmik etkiler söz konusu olduğundan, düşüncelerimize ve davranışlarımıza dikkat etmeli, dürtüsel, ani ve fevri harekete geçmemeliyiz.


Bu yeniaydan en çok Koç, Terazi ve Oğlak burçları etkilenecekler.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page