top of page

Pallas Balık Burcunda

Pallas, 8 Mart 2021'de Kova burcundan Balık burcuna geçiyor. 14 Şubat 2022’ye kadar Balık burcunda hareket edecek.



Yunan Bilgelik ve adalet tanrıçası Pallas Athena, Roma mitolojisindeki Minerva, Balık burcundaki geçişinde kişiler akıl, mantık ve duygular üçgeninde karar vermede zorluk çekebilirler. Şifa, meditasyon, ruhsal uygulamalar, rüya yorumlama ve psikolojik çözümlemeler konularında uygulama ve başarıların artacağı bir dönem. Bu dönemde büyük kararlar vermek yerine, edebiyat, müzik gibi sanatsal konulara yönelebiliriz. Sanatsal konular ve alanlarda artışlar ve ilhamlar söz konusudur. Ayrıca danışmanlık, dini eğitim, sosyal görevler ve spiritüel konularda kişiler kendilerini kolay ifade ederler. Pallas’ın Balık’taki bilgeliği şefkatin yani evrensel acıyı bilmenin ve tüm insanlığın mutluluğunu istemenin bilgeliğidir.


Bu dönemde Balık burçları ilham dolu, problemlerde çözüm odaklı olurken otorite figürleri ile tartışmaların yaşanmasına da sebep olabilir. Özellikle Balık burçları adaletsizlik yaptılarsa açığa çıkacaktır. Adilse, para, maddiyat veya güç vererek ödüllendirir.


13 Temmuz-9 Kasım tarihleri arasında Retro hareketinde olacak. Baba ile problemlerin artacağı, babayla ilgili sağlık sorunlarının gündemde olacağı, hedefe ulaşma konusunda çok fazla çaba ve gecikme yaşanacağı bir dönemdir. Yukarıdaki Pallas Balık etkilerinde yavaşlama ve zorluklar da yaşanabilir.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page