top of page

Merkür İkizler Burcunda Geri Hareketinde

29 Mayıs ila 24 Haziran boyunca Merkür, yönetici burcu olan İkizler’de Retro olacak; geri hareketine girecek.



İkizler burcunun gölge yönleri olan, dedikodu, yalancılık, aşırı değişken, kararsız, ukala ve sinirli olma durumlarına karşı dikkat etmemiz gerekecek. Özellikle e-ticaret, pazarlama, haberleşme ve network oluşturma konularında sorunlar, aldatılmalar yaşamak söz konusu olacaktır.


Ayrıca elektrik-elektronik aletlerde sorunlar yaşanabilir. Bu dönem arızalanan elektronik eşyaları retro bitiminde almanızı tavsiye ediyorum.


İletişimle kaynaklı bir işte çalışıyorsanız, yanlış anlama ve anlaşılmalara maruz kalmamak için sakinliği koruyarak açıklayıcı konuşmalar yapmak gerekecektir.


31 Mayıs 2021 saat 01.34’te Retro hareketine başlayacak olan Merkür, Venüs ile kavuşum halinde olacağından, eski ilişkilerin gündeme gelmesi, eski borçların gündeme gelmesi ya da mali karışıklıklarla ilgili gündem maddelerinin tekrar ortaya çıkması söz konusu olacak.


Sosyal ve arkadaş çevresinden gelecek takıntılı arkadaşlara bu dönem dikkat etmek gerekir. Özellikle bilmediğimiz ama arkadaşımızın arkadaşı diye tanıştırılan kişiler söz konusu olabilir, Retro bitimine kadar ilişkiye başlamamakta fayda var.


Retrolar, tamamlanması gereken işlerin yapılması için hayata verilen bir molalardır. Bu dönem yarım bırakılan araştırma konularına, kitaplara dönmek faydalı olur.




0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page