top of page

Mars, Yerinde Duramayan İkizler Burcunda

4 Mart itibariyle Mars Boğa Burcundan İkizler Burcuna geçti ve 23 Nisan’a kadar İkizler Burcunda kalacak.



Merkür’ün hızıyla birlikte Mars enerjisi aktive olacak ve yeni bilgiler öğrenmek, rasyonel ve mantıklı girişimlerde bulunmak daha cazip hale gelecek. İletişim kabiliyetimizin de artacağı bu dönemde sivri dilli olmamaya, dedikodu yapmamaya, düşünmeden, aceleci tavırlar ve düşünceler sergilememeye, kararsız davranışlarda bulunmamaya, kolay öfkelenmemeye de dikkat etmemiz gerekecek.


Önce Plüton’la sonra Satürn’le üçgen açısı ile atıl kalan tüm işlerimizi yapma gücü ve desteği bulabileceğiz.


14 Nisan-21 Nisan arası trafik dahil ev ve iş yeri kazalarına karşı dikkat etmeli, iş sağlığı ve güvenliği şartlarına, trafik kurallarına daha özenle uymamız gereken bir dönem. Jüpiter’in koruyucu açısı olmasına karşın, dikkat etmekte fayda var.


29 Mart’tan itibaren Neptün karesi yaşanacak ve 19 Nisan’a kadar kolay kandırılabileceğimiz bir dönem. Zihin bulanıklığı, dikkatsizlik, unutkanlık artabilir. Bağışıklık sistemine özen göstermemiz gereken bir dönem. Yalan ve iftira konuları gündemimizde olabilir.


31 Mart’tan itibaren Jüpiter ile üçgen açısı 1 Mayıs’a kadar özellikle bilim, teknoloji konularında gelişmeler artabilir, toplumsal konularda sosyal içerikli gelişmeler yaşanabilir.


Bu konulardan en çok İkizler, Kova ve Terazi burçları etkilenecek.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page