top of page

Lilith ve Uranüs Etkili Boğa Yeniayı

Bugün (11 Mayıs 2021) saat 21.58’de Boğa burcunun 21.derecesinde yeniay meydana gelecek.




Rânâ ve Botein Sabit Yıldızı etkisinde olacak olan bu tutulma ilişki başlangıçları getireceği gibi seyahatler de gündeme gelebilir. Ancak deniz kazalarına karşı dikkatli olmakta fayda var.


Zuben ElGenubi, Sirius ve Mirzam ile kontraparalelde olacak bu yeniay, karmik borç ve alacaklarla ilgili cezalandırılma yaşayabilirsin. Özellikle akciğer hastalıklarına, Covid-19 salgınına, köpek saldırılarına ve ayak problemlerine karşı daha dikkatli olmakta fayda var.


Çocuklar, hobiler, flörtlerle ilgili gelişmeler ön planda olurken, kariyer ve iş hayatımızda beklenmedik, ani yenilikler meydana gelebilir. Bu değişim başta sağlığımızı zorlasa da, kendimizi adayacağımız ve sonunun olumlu olacağı bir değişim olacak.


Lilith ile de kavuşumda olacak olan bu yeniay ile kadınlardan gelen düşmanlıklar, kadınların çatışmaları ile değişen düzenler söz konusu olabilir. Özellikle 14 Aralık 2020’deki Ay Tutulması dönemindeki yaşadığınız gelişmeler ani bir şekilde tekrarlanabilir.


Satürn ve Jüpiter’e kare açı yapması sebebiyle, maddi kaynaklarınız, kendinize verdiğiniz değer, kendi ihtiyaçlarınız gibi konularda sorgulamalara gidip karar verme aşamasına gelebiliriz. Özellikle duygusal reaksiyonlar vermemeye dikkat edelim bu dönem. Özgürlük ihtiyacı, aşırı yemek yeme ihtiyacı, kibir, savurganlık ve radikal değişimler konusunda zorlanacağımız bir dönem olduğu için, dikkat etmeliyiz.


Buna karşın Neptün, Plüton ve Pallas’a olumlu açıları mevcut. Sanatsal konular, sosyal yardım projeleri ile yardımlar, duygusal dönüşümler ve derinleşmeler, mantıklı olan derin gerçeğe ulaşma konularında olumlu etkiler söz konusu olacak.

Bu yeniaydan başta Boğa burçları olmak üzere, Yay, İkizler ve Akrep’ler etkilenecek.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page