top of page

Küllerimizden Doğduracak Akrep Dolunayı

27 Nisan 2021 Salı günü saat 06.31’de Akrep burcunun 7 derecesinde dolunay meydana gelecek.



Phoenix, Friedrich Justin Bertuch, 1806


Khambalia Sabit Yıldızı ile kavuşumda olacak olan bu dolunayda özellikle kız çocukları ile ilgili polisiye olayların gündeme gelecek, derin ve gizli kalmış bilgilerin su yüzüne çıkacak, okült araştırmalar artacaktır. Bu dönem tartışmalara girmemeye özen gösterelim. Yeni gelen teklifleri düşünerek, akılca karar vermekte fayda var. Cinsel dürtüleri kontrol etmek de bu dönemin önemli gündem maddelerinden.


Spica Sabit Yıldızı paraleli ile de bu dönem annelerimizden yardım görebiliriz. Sahte arkadaşlarımız gün yüzüne çıkacaktır.


Regulus Sabit Yıldızı kontraparaleli ile de yöneticilerle tartışmamaya girmemek bu dönem önem arz ediyor. Kalp rahatsızlığınız varsa, kontrollerinizi ihmal etmeyin. İngiltere ve kraliyet ailesiyle ilgili gelişmeler duyabiliriz


Sağlık konularında, iş ve çalışma hayatında bir sürecin tamamlanması gibi gündem maddeler meydana gelebilir. Hastalıkların artıp, mutasyonların meydana geldiği bu dönem korunma çalışmaları yapmak ve sağlığımıza dikkat etmek önemli. Ayrıca bu süreçte sosyal çevre ve arkadaşlarımızdan destek görebiliriz.


14 Aralık 2020’deki Güneş Tutulması sırasındaki gündem maddelerimiz kadersel süreç içerisinde karşımıza çıkacak. Özellikle hukusal süreç, ameliyat gibi konularda netice alacağımız bir dönem olacak.


Venüs-Uranüs kavuşumunun etkileri devam ederken, çocuklarla ilgili ve ekonomi/borsa ile ilgili beklenmedik haberler duyulabilir, sonlanmalar yaşanabilir.

Bizi geliştirmeyen, sadece eğlenceye dayalı iki ilişkiler ve evliliklerde sonlanmalar meydana gelebilir.


En çok etkilenecek burçlar arasında, Akrep, Boğa, Kova ve Aslan burçları olacak.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page