top of page

Kurt Dolunayı -18 Ocak 2022

18 Ocak 2022 günü saat 02.47’de Yengeç burcunun yaklaşık 28 derecesinde dolunay meydana gelecek. Ocak ayında meydana gelen dolunaya Kızılderililer Kurt Dolunayı adını vermişlerdir. Kurt hem dünyaya hem de insanlara yön veren bir öğretmen, bir rehber ve Ata’dır. Pek çok kültür ve inanışta yer alması, kurtlardan öğrenilecek bilgeliğin benimsenmesinden kaynaklanır.




Canis Minoris (Küçük Köpek) Takımyıldızının alfa yıldızı Procyon Sabit yıldızında meydana gelecek bu dolunayda Mars’ın Galaktik Merkez’e yakın olması ve Jüpiter’in Fomalhaut’ta olması özellikle Covid-19 ile ilgili ana ilaçlar değil, eşdeğer ilaç dediğimiz destekleyici ikincil ilaçlar çıkacaktır.


İlişkilerde manipülasyon, kin, intikam, nefret gibi duyguların artmasına, çürümüş olan tüm duyguları bırakmaya zorlayacak bir Plütonik dolunay olacak. Dolunay’da Juno’nun Plüton’a 2 orb ile kavuşması, evliliklerde özellikle bu duyguların para kaynaklı olanlarında çatlaklar su yüzüne çıkacak, pek çok evlilik bu dönem sınavdan geçecek.


Plüton dönüştürürken, önce yakıp yıkacağını ve değişimin sert olacağını söylemek gerekiyor. Özellikle Uranüs’ün de “S” durağan pozisyonda yani zorlayıcı bir durumda olması özellikle Balıkesir, Çanakkale ve Gökçeada civarında deprem riskini barındırıyor.


Bu dolunayda özellikle 25-29 derece Yengeç burcunda Güneş, Ay ve Yükselen burcu bulunanlara öğretici geçeceğini söyleyebilirim. Özellikle Mars’ı 23-29 derece Koç ve Terazi burcu olanlar sağlık sorunlarına dikkat etmeliler.


Koç burcunun ilk 10 gününde doğanlar ise, acı bir tecrübe kazanacaklar bu dönem. Karmik hak edişlerini acıyla sınandıklarında alacaklardır.


Bu dolunay’ın etkisi 15 gün öncesinden görünmeye başlandı ve 15 gün daha etkisi devam edecektir.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page