top of page

Kraliyetlerdeki Ay Tutulması

30 Kasım 2020 tarihinde yılın son Ay Tutulması 8 derece’de Aldebaran Sabit Yıldızı üzerinde İkizler burcunda olacak.





Ay, 8 derece İkizler burcunda, bir kraliyet yıldızı olan Aldebaran sabit yıldızı ile kavuşumda olacak. Bu sabit yıldız, özellikle iş yaşamında erdemli ve dürüst olanlara hayatına zenginlik ve büyük başarı sunarken, felaket tehlikesi de getirmektedir. Tabiat olaylarını düzenleyen, rızıkların dağılmasında, yağmurların yağmasında, rüzgarların esmesinde ve bütün nebatların yetişmesinde Allah tarafından görevlendirilen Mikail Baş Meleği ile bu sabit yıldız eşleştirilir. Özellikle 27 Kasım tarihinde, Ay Dünya’ya en uzak konumunda (405.480 km) olurken, Uranüs ve Ay birbirine yakın konumda olacak ve özellikle Diyarbakır ve Bitlis hattında deprem gibi doğal felaketler gündemde olabilir. Aynı zamanda tarım ve mahsullerde yaşanacak değer kayıpları söz konusu olabilir.


Güneş ise, 8 derece Yay burcunda, yine bir kraliyet yıldızı olan Antares Sabit Yıldızı’nda olacak. Akrep’in kalbi denilen yıldızlardan olan Antares, ölüm meleği olan Azrail ile eşleştirilir. Güneş ile kavuşması, ateşli hastalıkların artacağına işaret eder ki, Covid19 pandemisindeki artışlarla birlikte kısıtlamalar ve eve kapanmalar artacağı öngörülmektedir. Hatta cezaevi gibi ortamlarda da bu artış söz konusu olabilir.


Bu iki kraliyet yıldızında gerçekleşecek Ay tutulması ile ev, aile konuları ile din, yurtdışı konularında kapanmaların, kısıtlamaların belirgin işaretidir.


Tutulma anında; saat 12.27’de Venüs’le yapacağı 150’lik açı ile ani gelişen olaylarla beklediğimiz koruma ve değer beklentilerimizin karşılanamayacağını vurgular. Özellikle mahkeme, hukuk konuları, borç, kredi işleriniz varsa beklenmedik bir aksaklık meydana gelebilir.


Ev, aile ve vatan bütünlüğü konuları ile din, felsefe, yurtdışı, yükseköğrenim gibi konular 6 ay boyunca gündemimizde olacak. Dini konularda aldanma ve aldatılmalar artacaktır.


İkili ilişkilerde duygulardan kaçma, kendini duygusuz gibi gösterme, dürtüleri yoğun durumları yaşayabiliriz.

Beslenme, anne ile ilgili sorunlar ve doyumsuzluklar meydana gelebilir.


Türkiye’nin ise 6- 12. Ev aksında gerçekleşecek olan bu mikron Ay tutulması, kapalı alanlarla ilgili ve sağlık alanında gündem maddelerimizin olacağını gösteriyor.

Bu Ay tutulmasından en çok; İkizler, Yay, Kova ve Aslan burçları etkilenecek.


Yükselen Burçlarınıza Göre Ay Tutulmasının Etkileri





Koç Burcu: Bu tutulma ile iletişim, kardeşler, komşular, yakın akrabalar ile din, felsefe, yurtdışı ve yükseköğrenim konuları gündem maddeleri arasında olacak. İkili ilişkilerinizde beklemediğiniz gelişmeler ve ani sonlanmalar yaşanabilir.


Boğa Burcu: Bu tutulma ile maddi konular, değer yargılarınız, borçlar, varsa miras işleriniz gündem maddeleri arasında olacak. Borç-alacak konularında beklenmedik gelişmelerle sonlanmalar yaşanabilir, beklemediğiniz bir yerden maddi kaynaklar gelebilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konularda bazı sonlanmalar yaşanabilir.


İkizler Burcu: Tutulmadan en çok etkilenecek olan burçlardan biri sizsiniz. Kendinizle ilgili; dış görünüşünüzle ilgili yapacağınız değişiklikler ve ikili ilişkilerinizde beklemediğiniz gelişmeler ve ani sonlanmalar yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Günlük işlerinizde sakin kalmaya özen göstermeye çalışın.


Yengeç Burcu: Bu tutulma sizin iç dünyanızı, sağlık, günlük işler alanında etkileyerek bu alanlarda sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Depresyona girme eğilimiz yüksek bir dönem. Gizli düşmanlarınızı fark edebilirsiniz. Bu dönemde çocuklarınız, flörtleriniz, hobilerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.


Aslan Burcu: Bu tutulma ile sizin arkadaş, sosyal çevreniz ve flört, hobi ve çocuklarla ilgili ani gelişen sonlanmalar meydana gelebilir. Ev ve aile çevrenizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.


Başak Burcu: Bu tutulma sizin iş, kariyer, ev ve aile konularında etkileyecek. İş ve kariyer hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Kardeş, komşu, akrabalarla ilgili beklenmedik ani gelişen tartışmalar yaşanabilir.


Terazi Burcu: İletişim, kardeşler, komşular, yakın akrabalar ile din, felsefe, yurtdışı ve yükseköğrenim konuları bu tutulmanın gündem maddeleri arasında olacak. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda maddi konularda beklenmedik gelişmelerle sonlanmalar yaşanabilir.


Akrep Burcu: Maddi konular, değer yargılarınız, borçlar, varsa miras işleriniz bu tutulmanın gündem maddeleri arasında olacak. Ameliyat gibi bir durum söz konusu ise, dikkatli olmanızda fayda var. Kendi görünüşünüzle ilgili ani değişimlerden kaçınmalısınız.


Yay Burcu: Tutulmadan en çok etkilenecek olan burçlardan biri sizsiniz. İkili ilişkilerinizde beklemediğiniz gelişmeler ve ani sonlanmalar yaşanabilir. Kendi görünüşünüzle ilgili radikal bir değişim yaşayabilirsiniz. İç dünyanızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Rüyalarınıza dikkat edin.


Oğlak Burcu: Bu tutulma sizin iç dünyanızı, sağlık, günlük işler alanında etkileyerek bu alanlarda sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönem. Bu dönemde kariyerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.


Kova Burcu: Bu tutulma ile sizin arkadaş, sosyal çevreniz ve flört, hobi ve çocuklarla ilgili gündem maddeleriniz olacak. Bu konularda ani gelişen sonlanmalar meydana gelebilir. Mahkemeler, dini, felsefi konular, uzun seyahatler, yükseköğrenim konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.


Balık Burcu: Bu tutulma sizin iş, kariyer, ev ve aile konularında etkileyecek. Ev değişikliği gibi ev ve aile hayatınızda beklenmedik sonlanmalar, gelişmeler meydana gelebilir. Borç, alacak, miras konularında beklenmedik olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Ameliyat gibi gündemleriniz ortaya çıkabilir.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page