top of page

Kova Burcundaki Mavi Dolunay

Üst üste aynı burçta dolunay meydana geldiğinde, ikinci dolunay; mavi dolunaydır. 22 Ağustos 2021 günü saat 15’te 29 derece Kova burcunda olacak dolunay çok yoğun, dönüştürücü ve marjinal etkilere sahip olacak.




Anaretik derecede olacak bu dolunay ile Kova burçları bu dolunay ile birlikte bir süreci tamamlamış olacaklar. Jüpiter ile 3 orb ile kavuşum halinde olacak bu dolunay ile, kardeşler, akrabalar, komşular ve medya-yayın, iletişim konularında abartılı sonlanmalar, marjinal kararlar ve ani bitişler için Uranüs’ün Mars ve Merkür ile yaptığı üçgen açıları bize destek verecek. Bu belki bitirilmesi gereken bir konu olacağı için olumlu etkisini de göreceğiz. Unutulmamalıdır ki her bitiş, yeni bir başlangıçtır. Kavga ve krizlerin sonucunda dualite ve uyumdan gelen birliğe gidilir.


Güneş, dört kraliyet yıldızlarından biri olan Regulus Sabit Yıldızı’nda kavuşum halinde olacağından, Spica ile kontraparalel de olduğundan, ünlü, marjinal ve annesiyle sorun yaşayan bir kişinin vefat haberini ya da sansasyonel bir haberini duyabiliriz.


Ay ise, Sirius ve Zuben ElGenubi paraleli’nde; Aldebaran, Alhena ve Sualocin kontraparaleli etkisinde olacak. Adalet ve hesaplaşma temaları ile kılıçların çekilip karma borçlarının görüleceği sert bir dolunay olacak. Bıçak yaralanmalarına karşı dikkatli olunmalı. Damar hastalıkları olan, bacaklarla ilgili sorunları olanlar ve spor yaparken spor yaralanmalarına karşı dikkatli olunmalıdır. Kadına şiddet haberlerini de bu dönem duyabiliriz.


Bu dolunaydan en çok Kova, Aslan, Yay ve İkizler burçları etkilenecek.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page