top of page

Juno Balık Burcunda

Bugün, evliliklerin kutsal koruyucusu, evlilik asteroidimiz Juno, Balık burcuna geçiyor ve 13 Ocak 2023'e kadar Balık burcunda seyrine devam edecek.



Bu uzun seyri boyunca kutsal sayabileceğimiz evlilikler, evlilik teklifleri, hamilelik haberleri veya özellikle ikiz ve kız çocuk doğum haberlerini daha çok duyacağız.


Juno Balık burcunda ideal eş arayışları, hayalindeki eşe kavuşma, ilişkilerde romantizm, ruhsal anlamda ve duygusal olarak tatmin edici ilişkiler, mükemmel evlilik hayalleri etkisi altında olacaktır. Maneviyatı, inanç ve dini değerleri yüksek, idealist ve merhametli bir eş ve ilişkinin de göstergesidir. Platonik ve yoğun duygusal etkiler altında kalma bu dönemin gündem maddelerinden.


Evlilik ve ilişkilerde hayalperest boyutuna varan partneri idolleştirme eğilimine gidildiğinde hayal kırıklıkları, acı çekme ve kurban durumuna düşme gibi gölge yönlerine dikkat etmek gerekir. Ayrıca hayal gücü aktif olacağı için evliliklerde objektif bakış açısı getirerek hayalci bakış açısını bırakıp ayakları yere sağlam basarak hareket etmekte fayda var. Toplumsal ya da başkalarının ne düşündüğü ile değil, birey olarak kendi istek ve arzularımıza göre hareket ettikçe mutluluğu yakalayabiliriz.


25 Temmuz-24 Ekim arasında Juno geri hareketini yapacak. Bu dönem evlilik ve ilişkiler, bağlılık, sadakat, ilişkiye adanmışlık ve saygı konularında sınavlar, zorlanmalar, haksızlıklar ve kıskançlıklar olacaktır. Kurtarıcı arama veya kurtarıcı olma rolü olan ilişkiler bitme noktasına varan zorlanmalar yaşayacaklardır.


Makrokozmos Astroloji

Pinhan'dan Ayan'a Sınıfı

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page