top of page

İlişkilerdeki Saklı Gerçekler Ortaya Çıkacak!

2021 yılının son Merkür retrosu Terazi burcunda gerçekleşecek.




Gezegenin geri hareketine başlamadan önce 2 gün durağan “S” pozisyonunda olacak ki bu 2 gün de iletişimde gerilimli ve krizli gündemler yoğun gerçekleşir.


Merkür, 28 Eylül’de saat 08.10 itibariyle geri hareketine başlayacak ve 19 Ekim 2021 saat 18.17’ye kadar retroda olacak.


Merkür; Ay ve Jüpiter ile üçgen açı yaparak geri hareketine başlayacak. İletişim, öğrenme, zihinsel ve yaratıcı faaliyetler hızlanacak, olumlu, iyimser ve şanslı bir etki altında hissetmemizi sağlayacaktır. Ancak kararlarımızdan emin olmak için beklememizde fayda var. Çünkü retro bitiminde verilen kararları sorgulayabiliriz.


Plüton karesi ile de tutkulu ve gizli olan tüm ilişkileri zorlayacak, güç savaşları yaşanacak. Saplantı ve takıntılı düşünceler dile getirilebilir. Sırlar açığa çıkacaktır.


Venüs’ün Uranüs karşıtlığı ve Jüpiter karesiyle de, özellikle sevgi ve ilişkiler konusunda karmik bedellerin ödeneceği, kötü karma ile acı çekileceği bir Retro dönemi olacak. Çarpık ilişkiler, sadakatsizlikler aniden ortaya çıkacaktır.


Venüs Jüpiter karesiyle birlikte bu dönem kilo almamaya, müsrif olmamaya özen göstermeli, Terazi’nin gölge yönleri olan kibir, gösteriş ve sahte tavırlardan uzak durmaya çalışmalıyız.


İş ve kariyer alanında, anlaşmalarda iletişim ve anlaşılma temalarında daha özenli davranmalı, imzalanacak anlaşmaları mümkün olduğunca Merkür retrosu bitimine bırakmalıyız.


Geçmişle ilgili ani tamamlanmalar yaşanabilir. Bunlar özellikle sevgi ve değer anlayışımız, maddi konular ve kaynaklar olabilir.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page