top of page

İlişkilerin Sınanacağı Balık Burcu Dolunayı- 10 Eylül 2022

10 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 12.58'de 17 derece Balık burcunda dolunay meydana gelecek.


Kafa karışıklığı, aldanma ve aldatılmaların sonucunda pek çok bitişlerin de yaşanacağı bu dolunayda ilerleyen zamanlarda pek çok karmik evliliğe giden ilişki başlangıçlarına da sebep olacak.


Özellikle sözlü ve yazılı iletişim kanalları ile ortaya çıkacak olan bu aldatılma durumları sert kavgalara, sevgi ve değer görme konularında krizlere, kurban rolüne girmeye sebebiyet verecek. Ama bu ani bitişler karmik olarak olumlu tamamlanmalar olduğu için unutulmamalıdır ki her bitiş yeni bir başlangıçtır.


İsteklerinizi dile getirmekte zorlanıp, sorumluluklar konusunda sorunların ortaya çıkacağı, baba ya da aile büyükleri ile anlaşmazlıkların yaşanacağı bu dolunayda en çok Kova ve Başak burçları etkilenecek olup, iletişim dilimize dikkat etmek, yanlış anlama ve anlaşılmaları önlemek için aktif zihnimizi günlük tutmak gibi yazarak durgunlaştırmak iyi gelecektir.


Kurban rolüne girip, çeşitli illüzyonlar ile gerçeklik algısının sınanacağı bu dolunayda hava hareketleri sisli, yağışlı ve değişken olup, özellikle tarım arazilerinde krizleri yaşatacaktır.


Ertelediğiniz sağlık kontrolleri gündeme gelecektir. Özellikle cinsel sağlık ve üreme organlarında şifa bulacağımız bu dolunayda dua, meditasyon yapabilir, rüyalarınıza yoğunlaşabilirsiniz.


Bu dolunaydan en çok Balık, Başak, Yay ve İkizler burçları etkilenecek.


Makrokozmos Astroloji

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page