top of page

Dönüşüp Yenileneceğimiz Balık Yeniayı-2 Mart 2022

2 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20:34’te Balık burcunun 12. derecesinde Jüpiter kavuşumlu yeniay meydana gelecek. Uranüs’le de sekstil açı yapması bağımsızlık mücadelelerini desteklerken reformcu ve yaratıcı bir enerji de barındırıyor olacak.



27 derece Oğlak burcunda Gineah sabit yıldızı üzerinde, kavuşum halinde olan Venüs - Mars ve Plüton, yeniaya 45’lik zorlayıcı açısı ile ilişkilerde krizlere yol açıyor. Ukrayna’da hava saldırıları devam ederken, kibir ve özgüven manipülasyonu olan bu gözdağı daha da büyüme eğiliminde olmayacak.


Yeniay, Kuzey’in gözcüsü Kraliyet Yıldızı Regulus sabit yıldızı kontraparaleli ile kibir, öç alma ve intikam duyguları sınanıyor olacaktır. Bu dönem intikamdan uzak durmak önemli.


Ay-Spica sabit yıldızı paraleli ile özellikle Balık, Yengeç ve Akrep burçları maddi kazanç ve başarı dolu yeni başlangıçlara başlayabilirler. Ancak Güneş Bellatrix – Betelgeuse ve Altair sabit yıldızları kontraparalelleri ile de kadınlardan gelecek sert, acımasız, kararsız ve değişken davranışlar gelebilir. Aynı zamanda yaşanan Ukrayna krizinde, ABD’nin desteğini hissedemediğimiz gibi maddi ve manevi yaptırımlar konusunda zorlayacaktır.


Achernar sabit yıldızı etkili bu yeniayda Ankara, İran, Pakistan ve Girit ile Dünya gündeminde yükselişe geçecektir.


Kişisel haritalarda ise değer yargısı, para piyasaları, maddi konular, sevgi ve ilişkilerde değişimi zorlarken, bu değişimin 2 yıllık süreç içerisinde olumlu etkilerini görüyor olacağız.


İş - kariyer alanında iyi hakediş karması ile yeni iş teklifleri, terfi gibi gündem maddeleri ortaya çıkacaktır.


Hygiea üçgen açısı ile özellikle kanser hastaları, üreme bölgesi ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar şifalanıp, iyileşme sürecinin hızlanacağı bir dönem. Ancak ani kalp krizlerine karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu dönem yüksekten düşme gibi kazalara da dikkat etmeliyiz.


Yeniayda neredeyse hiç ateş elementi olmadığından, ateş, mum yakmak, yemek pişirmek iyi gelir.


Yağmur getiren bu yıldızla birlikte spor yapmak enerjimizi dengeleyecektir.


Bu yeniayda Balık, Akrep ve Koç burçları en şanslılar olacak.


Makrokozmos Astroloji

Pinhan'dan Ayan'a Sınıfı

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page