top of page

Dilek Kapılarının Açıldığı Kova Yeniay’ı

11 Şubat 2021 Perşembe günü saat 22.04’te Kova burcunun 23 derecesinde yeniay gerçekleşecek.



23 derece Kova burcunda Sadalsuud Sabit Yıldızı ve Deneb Algedi Sabit Yıldızı etkisinde olacak olan bu yeniayda, arkadaşlar, sosyal çevre ve okült konular gündemde olacaktır bu dönem.


Hobilerinizde, çocuklarla ilgili gündemlerde ve flörtlerinizde Mars’ın sert kare açısı etkisiyle ani öfke patlamalarına, duygusal konularda zorlanmalara dikkat etmekte fayda var. Duyguları bet ifade etmek önem kazanırken, pek çok kadersel başlangıçların yaşanacağı bir dönemin ayak sesleridir.


Retro hareketinde olan Merkür ile kavuşum halinde olacak bu yeniayda ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliklerde sert bir süreçte olacak. Kendimizi ifade ederken kelimeleri doğru seçmeye özen göstermeliyiz.


Pallas ile 2 orbluk bir kavuşum halinde olacak ve bilinçaltı ve kişisel değerlerde kendimizi tanımlamada yeni bir bakış açısı getirecektir. Yalnız Merkür’ün Retro olması sebebiyle, bu vardığımız yargıları Merkür retrosu bitiminde tekrar düşünmek, sonrasında bunları hayata geçirmek faydalı olacaktır.


Ateş elementi eksik olacağından mum yakmak, yemek pişirmek kısacası evde ateş elementini canlandırmak o gün için önemli.


Aynı zamanda saat 17.51’de Altair Sabit Yıldızı etkisinde Jüpiter ve Venüs kavuşum halinde olacak. Dilek dilemek için ayın en güzel günlerinden biri. Dileğinizi gözünüzde canlandırarak olmuş gibi hayal kurabilirsiniz. Tabii Merkür Retro olduğu için, bu süreçte zorlanmamak adına önceden dileklerinizi yazmanızda fayda var.


Bu dönem yaşanılan, karşılaşılan olaylar ve kişiler kadersel olup, önümüzdeki dönemlerin gündem konularını oluşturacaktır. Size tavsiyem, bu dönem için özel bir günlük tutmanız. İlerleyen süreçlerde bu yazdıklarınızın hayatınızı nasıl etkilediğini siz de tanıklık edin!


Bu yeniaydan en çok etkilenecek burçların başında Kova, Aslan, Terazi ve Koç’lar yer alacak.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page