top of page

BİLGİNİN İLETİŞİMLE SINAVI: PALLAS KAVUŞUMLU KOVA BURCUNDAKİ MERKÜR RETROSU

31 Ocak 2021 Cuma günü saat 18.51’de 26 derece Kova burcunda Merkür geri hareketine başlayacak ve 22 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 03.52’ye kadar retroda olacak. Bu tarihlerden 2 gün öncesinde ise S (durağan) pozisyonda olacak. Gezegen durağan konumda iken temsil ettiği konular iyicene yavaşlar. Yani algımız, iletişimimiz yavaşlayıp, yanlış anlaşılmalar artacaktır.


Gienah Sabit Yıldızı etkisinde başlayacak olan Merkür retrosu, dağcılık ve depremle ilgili konuları da gündemde olacağını gösteriyor.


Mars, Uranüs’le 6 orb ile kavuşmakta ve 6. Evdeki Jüpiter, Satürn, Plüton ile kare açı yapmaktadır. Sağlık başta olmak üzere, günlük yaşam, iş hayatında iletişimden kaynaklı sorunlar, kazalar, otoriteyle konumundaki kişilerle sıkıntılar meydana gelebilir.


Elektrikli/elektronik aletlerde bozulmalar artabilir. Bilgisayarınızın yedeğini almayı ihmal etmeyin.


Uçak kazaları, hava yolu iletişimiyle ilgili problemler artacaktır. Güvenilir havayolu şirketleri ile uçmakta fayda var. Ancak orta Amerika ve orta Asya’da kaza riskleri çok daha fazla.


Pallas kavuşumlu bu Merkür retrosunda, mühendislik, astronomi gibi konularda yaratıcı fikirler ortaya çıkabilirken, bu projeleri hayata geçirmek için retronun bitmesini beklemekte fayda var.


İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliklerde yanlış anlaşılmalar, iletişimle ilgili problemler artabilir. Yeni bir işe girmeyin, imza atmayın bu süreçte.


Maddi ve hukuksal konularda aldanma ve aldatılmalara açık bir dönem. Herhangi bir şey alırken, yatırım yaparken dikkatli olmakta, mümkünse retro sonrasına bırakılmasında fayda var.


Eski sevgililerin yeniden ortaya çıkacağı ya da eskilerde kalmış arkadaşların yeniden görüşebileceğiniz bir etki de söz konusu.


Kova burçları doğum günlerini temkinli geçirmekte, karşı tarafın görüşlerini dinlemekte fayda var.


En çok etkilenecek burçlar ise, Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burçları.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page