top of page

Betelgeuse ve Antares Etkili Yılın Son Dolunayı

19 Aralık 2021 günü saat 07.34’te 27 derece İkizler burcunda bu yılın son dolunayı gerçekleşecek.




Betelgeuse Sabit Yıldızı etkisinde olacak dolunay kişisel haritalara iyi gelecekken, toplumda kargaşa ve iç karışıklığa neden olabilir. Otorite konumundaki kadınlar size yardımcı olabilir.


Ay ve Merkür deklinasyon sınırı dışında olacak. İletişim ve algımızda sorunlar yaşanırken, yalancıların artacağı bir dönem olacak. Duygu ve dürtü kontrolü önemli olacak.


Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili maddi ve değer kaybından kaynaklı sorunlarla birlikte ayrılışlar, ani iflaslar yaşanırken, evliliklerde iletişimsel sorunlar gündeme gelebilir, bu sorunlar hiç beklemediğiniz bir şekilde şiddete varan boyutlara evrilebilir.


Venüs’ün de durağan pozisyonda olması sevgi, değer anlayışımız ve maddi kaynaklarımızla ilgili sınanacağımız bu dönemi göstermektedir.


Sen-ben kavgaların yaşanacağı bu dönem karar verirken ve duygularımızı ifade ederken özen göstermeye, acele karar vermemeye ve yalancı haberlere karşı dikkatli olmaya çalışalım.


Ay-Alphecca paraleli ile gizli araştırmalarda sona gelinen çalışmalar olurken, Ay-Antares kontraparaleli ile özellikle bu dönem olunan aşıların Ayın 30’unda Tutulmanın hattına Mars geldiğinde, ani kalp krizlerine bağlı ölümler meydana gelecektir.


Güneş-Hamal kontraparaleli ile özellikle hayatının merkezinde, yol gösterici konumundaki bir kişinin vefat haberi duyabilir ya da kendinle ilgili bir konuda hayatının dağıldığını göreceksin.


Dolunay’ın tek olumlu Hygiea ve Jüpiter ile olacak.27 derece Terazi burcundaki Hygiea vücudunuzun sol bölgesinde ya da dizle ilgili hastalığınız varsa olumlu bir etkiyle iyileşme meydana gelebilir.


Bu dolunaydan en çok İkizler, Yay burçları etkilenirken, Terazi ve Kova burçları olumlu etkisinden en çok yararlanacak burçlar olacak.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page