top of page

Aslan Yeniayı

8 Ağustos 2021 saat 16.49’da, 16 derece Aslan burcunda Merküryen yeniay meydana gelecek.



İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliklerde yeni iletişim kanalları açılacak, konuşulmayanlar ortaya çıkacaktır. Özellikle maddi konularda kısıtlayıcı, yetersiz durumlar ortaya çıkabilir. Duygusal ihtiyaçlar konusunda acımasız, tahammülsüz olabiliriz. Güvensizlik, duygularını bastırma gibi yetersizlik duygusu ön plana çıkabilir, anne ile tartışmalar yaşanabilir. Ancak Chiron ile 4 orbluk üçgen açı olduğundan, bu yaşanan acılardan sonra gelecek şifa enerjisi yüksektir.


Aslan burcunun kibir, ego gibi gölge yönlerinden kaçınmakta, çocuklar, sanat ve hobilerle vakit geçirmekte fayda var.


Bunun yanında, Juno ile 8 orbluk üçgen açı ile de karmik ilişki başlangıçları ortaya çıkabilir.


Dubhe sabit yıldızı kavuşumlu bu yeniayda ego ve kibir sınavlarını ortaya çıkartacak, küstah ve yıkıcı tavırlar ortaya çıkabilir. Deprem yarattığı için özelliği Balıkesir civarı Kuzey Ege kısımlarına dikkat ederken; Batı Karadeniz ve Antalya-Mersin civarında da hortum, sel, yangın gibi afetlere karşı önlem almakta fayda var.


Zuben Elgenubi ve Sirius kontraparaleli etkisinde de olacak bu yeniayda karmik borçlar ve cezalandırmalar ile acı çektirecektir. Zuben El genubi, Corona Australis ile bağlantılı olduğundan bu dönem Covid vakaları ve mutasyonları daha da artacaktır.


Pisagor sayı gizemleri ve Pisagoras Astrolojisine göre, hayatın içindeki gelişmeler, kritik olay ve değerler sevgi ve aşkla birleşmelerde sorun yaşanıyor. Bu dönem canlılara yardım etmek, doğumlara yardımcı olmak, sanatla uğraşmak, aşkın ve sanatın birlikteliğini ön plana çıkarıp üretim yapmak bu yeniaydaki ezoterik çözüm yoludur.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page