top of page

24 Temmuz 2021-Kova Dolunayı

24 Temmuz 2021 günü saat 05.36’da 1 derece Kova burcunda dolunay meydana gelecek.



11 Şubat haftası meydana gelen yeni başlangıçlarınız nelerdi, hatırlayın! Bu dönem onların meyvelerini toplayacaksınız. Olgunlaşanları toplayacak; bitmesi gerekenleri de bitireceksiniz. Özgürleşme temalarının yüksek olacağı bu dolunayda aşk ve ilişkilerde riskli hareketlerden kaçınmalı, bireyselleşme ile tüm köprüleri yakma arasındaki ince çizgiyi korumalıyız.


Ay, deklinasyon derecesini geçtiği için ve ânın yükselen burcu Yengeç olup anaretik derecede olduğundan Kova’nın asi, devrimci, özgürlükçü yönünü daha çok hissedeceğimiz bu dolunayda, duygularımızı net ifade edememekten kaynaklanan sonlanmalar da yaşayabiliriz.


Altair Sabit Yıldızı etkisinde gerçekleşecek bu dolunayda, yüksek teknoloji, uzay araştırmaları, uçaklar, komutanlarla ilgili nefret ve rekabet dolu gündem maddeleri duyabiliriz. Bu dönem uçak kazalarına da dikkat etmeliyiz. Ay-Eris 150’liğinin bir etkisi de, bireysel hayatlarımızda duygularımızı manipüle edecek insanların etkisinde kalabiliriz. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler ile ilgili beklenmedik ani krizlerin ortaya çıkabilir.


Ay-Venüs 150’liği ile kişisel değer yargılarımız, sevgi anlayışımız ve maddi konularla ilgili ani krizler, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle bu krizleri Başak’ın temkinli oluşu sayesinde hafif atlatılabilir.


Güneş-Jüpiter 150’liği özellikle sağlık anlamda kalp krizlerine karşı dikkatli olmakta fayda var.


Amerika Birleşik Devletleri’nin orta kısmında ve Çin’de bu dolunayın gündem maddeleri ile ilgili konuları sıklıkla duyacağız.


Bu dolunaydan en çok Kova, Aslan, Yengeç ve Oğlak burçları etkilenecek.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page