top of page

20 Ekim 2021 Koç Dolunayı: Sakin Kalan, Hayatta Kalır

20 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 17.56’da 27 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Al Pherg sabit yıldızı üzerinde olacak bu dolunay ile sen-ben çekişmeleri ile acemice bir varoluşsal savaşa gireceğiz. Kendimize ve karşımızdaki kişilere karşı kin, nefret, öfke gibi duygusal patlamalar yaşayabiliriz. Plüton T-karesi ile iş- kariyer alanında manipülatif kişilerle karşılaşabilir, acımasız egosantrik güç savaşlarına, kişisel öfke patlamalarına maruz kalabiliriz.



Uranüs Apex noktası olmak kaydıyla, Merkür ve Venüs arasında YOD açı dediğimiz bir açı kalıbı mevcut. “Tanrı’nın Parmağı” dediğimiz bu yapıda Uranüs’ün ani krizlerini yönetmek önemli olacak. Özellikle iletişim lisanımızın ve sevgi anlayışımızın, değer görme/verme anlayışımızın test edileceği bir dönemden geçeceğiz. Burada beklenmedik krizlere karşı temkinli olmalı, bu dönemin zorlu geçeceğini bilerek sakin kalmaya özen göstermeliyiz.


Evli çiftler, özellikle mahkeme, eğitim, yurt dışı ya da din-felsefe konularında, isminde P ve E harfleri olan kişilerden destek görebilir. Evliliklerindeki karmik sorunlarıyla yüzleşebilirler.


Sosyal medya, kardeşler, akrabalar ve komşularla ilgili Eris efekti dediğimiz manipülasyonlara, ayırıcı, bölücü ve ayrımcı konuşmalara maruz kalabiliriz.


Deniz ve denizcilik ile ilgili kazalar, anlaşmazlıklar, duygusal manipülasyonlar etkili olacak.


İsrail ile ilgili haber duyabiliriz.


Çivi gibi sivri cisim yaralanmalarına karşı dikkatli olun.


Mars dolunay esnasında 6. Evde ve Spica sabit yıldızı üzerinde olduğundan, özellikle sağlıksal sorunlar nedeniyle ünlü kayıpları söz konusu olacak.


Bu dolunayda evle ilgili taşınma vs. işleri için olumlu etkiye sahip. Ancak dekorasyon gibi mimari ve sanatsal işlerde beklenmedik krizler yaşanabilir.


Su elementi az olduğu için, bugünden itibaren daha çok su içmeye, imkânınız varsa su kenarlarında bulmaya çalışın.


Bu dolunaydan en çok etkilenecek burçlar, Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeçler.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page