top of page

10 Temmuz 2021-Yengeç Yeniayı

Bugün saat 04.15’te 18 derece Yengeç burcunda Yeniay gerçekleşti.




✔Wasat Sabit Yıldızı etkisinde olacak bu yeniayda kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Annenizle ya da evle vakit geçirmek size iyi gelebilir.


✔Ev, aile ve anne temaları gündemde olup, bu alanda değişiklikler, yeni başlangıçlar yapabiliriz. Özellikle kişisel haritalarınızda Yengeç burcuna hangi evinize düşüyorsa, bu alanda değişiklikler yapabilirsiniz.


✔Venüs-Mars Kavuşumu ile özellikle sosyal platformlar, toplantılar ya da kısa seyahatlerde yeni tanışılan flörtler gündeme gelebilir. Venüs’ün Şiron ve Juno ile üçgen açısı bu ilişkinin geçmişten gelen karmik ve şifa veren bir ilişki olacağını da göstermekte. Burada sadece Mars’ın agresif, egosantrik ve aceleci tavrına dikkat etmekte fayda var.


✔Zehirli gazlar, kimyasallarla ilgili olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Plüton ile karşıt açı olduğundan takıntılı ve manipülasyona açık olabiliriz.


✔Bu dönem dirsek ve kol yaralanmalarına dikkat etmekte fayda var. Maddi ve ekonomik olarak ticarete dikkat etmekte de fayda var.


✔ Su kenarlarında bulunmak ya da suyla ilgili işlemler yapmak iyi gelecektir. Su elementi doğal taşlarınız varsa enerjinizi yükseltecektir.


✔Bu yeniaydan en çok Yengeç ve Oğlak burçları etkilenecek.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page