top of page

1 Nisan 2022- Koç Yeniayı

1 Nisan 2022 günü saat 9.24’te Koç burcunda yeniay meydana gelecek.



Chiron (Şiron) kavuşumlu şifacı bu yeniayda özellikle arkadaş, sosyal çevreden gelen şifalanmalar olacağı gibi kısa eğitimler yoluyla ruhsal boyutta iyileşme ve terapi gibi ruh sağlığı ile ilgili yeni tedavilere başlayabiliriz. Ancak sağlık anlamında özellikle Akrep, Yengeç ve Balık’ların üreme bölgesi ve böbreklerle ilgili kontrollerini yaptırmalarında fayda var.


Özellikle Kuzey Ay Düğümü Koç burcu olan nesiller (Ağustos 1967-Nisan 1969, Nisan 1986-Aralık 1987, Aralık 2004-Haziran 2006) hayat amaçlarına götürecek, gitmediklerinde zorluk ve acı çekecekleri gündem maddeleri ile karşılaşabilirler. Bu dönem önlerine gelen olayları iyi değerlendirmeli, farklındalık bilinci yüksek olarak hareket etmelidirler.


Bunun dışında yeniay yöneticisi Mars da, Satürn ile 3 orb ile Juno-Satürn kavuşumu meydana gelecek.

İş ve kariyer alanında özellikle Kova, Terazi ve İkizler burçları otorite konumundaki kişilerle zorluk yaşayacağı gibi hareket ve isteklerini harekete geçirmekte zorlanacak, baskılanacaklardır.

Aynı zamanda Mars-Uranüs karesi halen etkili olduğundan, özellikle elektrikle, teknolojik aletlerle ve uçaklarla ilgili kaza belalara, patlamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

İkili ilişkiler ve evlilikler, sorumluluk sınavından ve aile büyüklükleri ile yaşanacak sorunlardan geçerken, evliliğe giden pek çok karmik ilişki başlangıçları da bu dönemde olabilir. Ancak Uranüs karesi etkisi altında olduğu için, ani bitişler, Uranüs döngülerinde krizler meydana gelebilir.

W. Shakespeare’in dediği gibi; “Şiddetle başlayan hazlar, şiddetle son bulurlar. Ölümleri olur zaferleri, öpüşürken yok olan ateşle barut gibi.”


Makrokozmos Astroloji

Pinhan’dan Ayan’a Sınıfı

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page