top of page

23 Nisan 2020 Yeni Ay'ı...

23 Nisan 2020 saat 05.25’te Boğa Burcu’nda yeni ay gerçekleşecek.

Ay Boğa Burcu’ndayken genellikle serin yapıdadır; hava çoğunlukla bulutlu olur. Covid-19 pandemi sürecinden de geçerken, özellikle boğaz ve solunum yollarını üşütmemek için ayrıca dikkat etmek gerekir. Evde çalışanlar özellikle boyun kaslarınızı desteklemek ve rahatlatmak için boyun masajı ve basit boyun egzersizleri yapmak çok yararlı olur.


Yeniay fazında Ay karanlıktır. Güneş ve Ay bu yaratım sürecinin enerjisi gizlidir, bize görünmez. Bir dilekte bulunduğunuzda ya da yeni bir işe ya da konuya başlamaya niyet ettiğinizde bunu kendinize saklamalısınız.


Yeniayla birlikte bir olumlama ya da imgeleme çalışmasına başladıysanız, bu çalışmayı düzenli olarak her gün Ay’ın son dördün fazına kadar (21 gün) tekrarlamalısınız. Gelelim Yarınki Yeni Aydaki göksel sembollerin etkilerine…

Duygusal anlamda sorumluluklarımızı yapmakta zorlanacağımız, kadınlarla çatışmaların artacağı bir gün. Egomuzu kontrol almamız gereken, sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gereken bir gün. Yaşam enerjimizi arttıracak Mantra’lar, Esma’lar ya da meditasyon gibi çakralarımızı açacak yöntemlerle ruhumuzu dinlendirmeliyiz.

Özellikle ani gelişen duygu durumlarımızı kontrol altına almalıyız. Her ne kadar Uranüs’ü kontrol etmek zor olsa da, 1. Evde gerçekleşecek olan Uranüs-Ay-Güneş kavuşumu marjinal köklü bir değişiklik için uzun dönemde etkisi altına alacak.

Satürn-Uranüs karesi ile değişimlerden korkma, sorumluluklardan kaçma eğilimimiz artacaktır. Ama unutmamamız gerekir ki, özellikle bu Pandemi sürecinde, değişime çabuk adapte olanlar manevi olarak daha az zararla süreci tamamlayacak.

İletişim sorunlarının olacağı özellikle yanlış anlaşılmaların büyüyeceği, yanlış maili göndermek gibi şanssız durumlarda kalınmaya açık bir dönem. Dikkatli olalım. İkili ilişkilerde, flörtlerde çok olumlu, güzel etkiler söz konusu olacak. Ev, aile konularında aynı zamanda inançlar, yükseköğrenim konularında olumlu etkiler getirecek.

Yarın aynı zamanda 100. Yılı’nı kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı… Ve bu milli egemenlik günümüze, Ramazan’ın ilk günü eşlik edecek. Dini ve milli bayramımızın birleştiği bu yeniayda, dileklerimizi tüm dünyamız için Atatürk’ün deyişiyle “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” diyerek karşılayalım.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page