top of page

22 Mayıs 2020- İkizler Yeni Ay'ı...

Güncelleme tarihi: 22 May 2020

Yarın, 22 Mayıs 2020 Cuma günü saat 20.37'de İkizler burcunun ilk derecelerinde Yeni Ay meydana gelecek.


Mars ile kare açı yapacak olan bu Yeni Ay’da, ani gelişen olaylara, öfke nöbetlerine, krizlere açık olduğumuz halde, Ay’ın 8. Evde olması ve Jüpiter ile Satürn ile olumlu açı yapıyor olması sebebiyle, krizlere karşı kolay uyum sağlayabileceğimizi gösterir.


Ev ve aile konularında, içsel bir karmaşaya neden olsa da aile sırlarının ortaya çıkabileceği, bu anlamda sezgilerin kuvvetleneceği olumlu bir karmik açısı vardır.


Özellikle kadınlarla ilgili olumlu haberleri duyacağımız, iletişimin, bilgi alış-verişinin artacağı, karar değişimlerin sık olacağı bir dönemdir. Tartışmaların ve konuşmaların dozunu kaçırmadan, dedikoduya girmeden sağlıklı iletişim kurmak önemlidir.




Her yeni ayda olduğu gibi, 1 gün öncesinden doğanın çok yoğun, güçlü ve taze enerjisi, kendini gizlemeyi bilen ve kolay hissedilemez bir enerji olsa da, büyümeyi ve gelişmeyi gerektiren her şey için plan yapma ve geleceği şekillendirme güdüsüne sahiptir. Ay, hava burcunda; İkizler’de olduğu zaman hava ılık ve nemli olur. Omuz, kol yaralanmalarına ve üst solunum yolları sorunlarına dikkat edilmelidir.


Sigarayı bırakmak için bu İkizler Yeni Ay’ı çok uygun bir zamanken, içtiğimiz sigaranın daha fazla zararı olduğu bir dönemdir.


Yeni Ay ile birlikte olumlama ya da imgeleme çalışmasına başlayacaksanız, bu çalışmayı düzenli olarak her gün 21 gün boyunca yapmalısınız.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page